Poročna zgodba Špele in Davida

Poročni dan je čista esenca ljubezni. Moja ekipa fotografov in snemalcev ga ujame in ohrani za vaju in vajine potomce. Zgodbe ujete v dve dimenziji. Unikatna poročna fotografija. Živahne barve ter pristna čustva. Fotografiranje porok po celotni Sloveniji. Ekskluzivni izdelki. Dolgoletne izkušnje.  Rezervirajta si svoj termin.


Poročni dan je čista esenca ljubezni. Moja ekipa fotografov in snemalcev ga ujame in ohrani za vaju in vajine potomce. Zgodbe ujete v dve dimenziji. Unikatna poročna fotografija. Živahne barve ter pristna čustva. Fotografiranje porok po celotni Sloveniji. Ekskluzivni izdelki. Dolgoletne izkušnje.  Rezervirajta si svoj termin 

Matični urad Mestna hiša v Kranju je eden najpomembnejših arhitekturnih spomenikov na Slovenskem.

Cerkev sv. Kancijana in oglejskih mučencev v Kranju. Sedanji glavni oltar je leta 1934 nastal po načrtih arhitekta Ivana Vurnika. Izdelal ga je kipar in kamnosek Rudolf Jeglič iz Kranja. Na njem so farni zavetniki, ki jih je izdelal kipar France Gorše. Tabernakelj je po Vurnikovem načrtu izdelal pasar Avgust Mencej. 

Poroka v Arboretumu ostane v spominu za vedno. Izbirate lahko med tremi lokacijami civilnega poročnega obreda: rozarijemfrancoskim vrtom in zelenico pri jezeru Otočec; v primeru slabega vremena je obred v Galeriji Janeza Boljke, v indonezijskem paviljonu ali pod arkadami pristave.

POROKA V NEOKRNJENI NARAVI

Ranč pri treh brezah, idilična lokacija na gorenjskem ponuja vse tisto kar ste si od nekdaj želeli. Čudovita narava je zagotovo eno od najlepših ozadij za izmenjavo poročnih obljub.
Izmenjava zaobljub pod milim nebom sredi neokrnjene narave je odličen kraj za vašo dušo. Poroke, ki jih navdihuje narava, so nekaj najlepšega! Poskrbeli bomo za vse detajle, da bo vajina poroka zares nepozabna.






Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

PORTRETI ( 9 )

STUDIO ( 1 )

NARAVA (11)