PRIREDITVE ( 28 )

Skate party Velenje




Modrijani v Velenjki




Otroške delavnice Velejapark
















Finale nagradne igre "ZAPELJI RIO Z MINEO" Velejapark


FOTO GALERIJA






Velika modna revija Velejapark 2012


V soboto, 10. marca 2012 se je v  Velejaparku v Velenju dogajala velika modna spomladanska revija, na kateri se je zvrstilo najmanj 100 modelov, ki so predstavili nove smernice vesele spomladanske kolekcije oblačil in čevljev, frizur in ličenja za letošnje leto.


Na modni brvi so prevladovale mavrične barve, vesela rdeča, zelena, modra, rumena in videli smo, da bo letošnaj pomlad resnično barvasta. Kombiniramo lahko več barv, ki so do sedaj bile skoraj nezdružljive. Veseli nas, da mo lahko predstavili modele naslednji blagovnih znamk: Prva Liga, S.Oliver, C&A, Baby Center, Interspar, NDK, New Yorker, Olala, Charles Vogele, Venice kids, Svilanit, Triumph, Purple, optika Clarus, Simple.  



FOTO GALERIJA

















Maturantski ples Velenje in izbor   
"Biseri maturantskega plesa" 2012


V petek in soboto (9. in 10. 3. 2011) je bil v Rdeči dvorani v Velenju maturantski ples. Skoraj 500 dijakov, ki bodo v šolskem letu 2011/2012 končali šolanje v srednješolskih programih ŠC Velenje, je zaplesalo na tradicionalnem, že 35.maturantskem plesu. V petek zvečer so zaplesali gimnazijci, v soboto pa dijaki iz ostalih srednjih šol ŠC Velenje.Posebna komisija je izbirala najlepše oblečene maturante, ki bodo sodelovali na izboru Biseri maturantskega plesa Velenje 2012.


Ogled FOTO GALERIJ:
 - Gimnazija
-  Šolski center
-  Izbor Biserov maturantskega plesa










Pustovanje z Brigito Šuler


Otroke je  razveselil čarodej Toni in skupaj so zaplesali z medvedom Čalapinkom. Pustovanje so nadgra- dili s kurenti, ki so nam  ponovno ukradli kakšno zanimivo rutico.


FOTO GALERIJA

















59. mednarodni karneval Pust Šoštanjski



Karneval z naslovom evropska prestolnica smeha EPS je bil zelo barvit. Na njem so sodelovali koši šoštanjski in Tresimirji, godba Zarja z mažoretkami, pa lokalne skupine iz Florjana, Pristave, Pesja, Šentvida, Gaberk, mladi Šoštanja in še kdo. Iz FECC Slovenije so sodelovali Dornavski cigani, pust mozirski, liški pustje iz Kanala ob Soči, dobovski fašjenk, Koranti Ptuj 1, Vrbišče šjme iz Ilirske Bistrice ter Korant 94. Na mednarodnem delu so se predstavile skupine iz Srbije: Šabac, Požarevac, Vrnjačka Banja, USB grupa iz Novega Sada, Strumica iz Makedonije, Krampusi iz Eggersdorfa Avstrija, ter skupina princev iz Arlona, Belgija. Program sta  vodila Peter Klepetec in Dixi Pixi. Manjkalo ni visokih gostov FECCa, od predsednika Branka Brumena, do princev s Ptuja in vseh pomembnih veljakov občine. 



Oglejte si FOTO GALERIJO
















Nagradna igra "zapelji RIO"


Prvi januarski dogodek v letošnjem čarobnem letu 2012 so pripravili v duhu romantike in sreče. V soboto, 28. januarja se je  pričeli dogodek z zelo znanim pevcem legendarne in še vedno aktualne skupine Novi Fosili - Vladimir Kočiš Zecom. Zapel je veliko svojih uspešnic, dogodek pa so začinili z uradnim odprtjem nove Velejaparkove nagradne igre Zapelji Rio, ki bo dosegla vrhunec 7. Aprila 2012. Vse kar je potrebno je le izpolniti kuponček in ga oddati v avtomobil, ki se nahaja v osrednjem delu nakupovalnega centra Velejapark. Prav tako so podelili čisto novo kuhinjo Planeta kuhinj. Predstavila se je plesna skupina Cele Attack, ki je razveselila s prijetnimi vragolijami. 

ogled FOTO GALERIJE


















Dedek Mraz v Velejaparku


FOTO GALERIJA
















Božiček v Velejaparku


 ogled tukaj  FOTO GALERIJA




















Miklavž v Velejaparku














Biseri maturantskega plesa
Uspešno se je zaključila modna prireditev »Biseri maturantskega plesa« s predstavitvijo oblek oblikovalke Jelene Stevančevič Volonte in Petre Meh in treh mladih oblikovalcev svojih kreacij. Obleke so nosili in predstavili dijaki ŠCV.


Vsi ki želite CD z vsemi fotografijami, mi pošljite naročilo na elektronski naslov ali pokličite na GSM.

Svečano prižiganje lučk s Saško Lendero v Velejaparku














Nikon show Ljubljana

Letošnji dogodek je potekal pod sloganom »Jaz sem 5. element«.

Kaj se je dogajalo:

fotografiranje fotomodelov in scen
» senzualna spektakularna modna revija Besame Mucho
» ognjeni Mitja Bončina
» plesni show petih elementov s skupino Pro dance pod taktirko Mihe Krušiča
ter s kostumografijo Damirja Rakovića in Amande Kapič
» profesionalni foto modeli agencije Michaela

klikni tukaj FOTO GALERIJA












Jesenska modna revija Velejapark

Predstavljene so bile najnovejše modne smernice prihajajoče jeseni in zime. Na reviji je bila tudi aktualna miss Slovenije Lana Mahnič Jekoš.













22. PIKIN FESTIVAL VELENJE

Oglejte si foto utrinke ki sem jih zabeležil na Pikinem festivalu, ki se je dogajal v Velenju.










2. Rojstni dan Velejapark

  • Skupina SKATER
  • The Artifex
  • Lina Kuduzović
  • Sandi Cenov
  • Trebušna plesalka Taissha
  • Plesni studio N Velenje
  • Torta Velenjka
klikni tukaj >FOTO GALERIJA<











SREDNJEVEŠKI DAN V VELENJU

Srednjeveški dan na velenjskem gradu postaja že tradicionalna prireditev. Tako se je tudi letos na zadnjo avgustovsko nedeljo okolica gradu preselila v čas grajske gospode in vitezov.
Obiskovalci so lahko pokušali srednjeveške dobrote, spoznavali delo srednjeveških rokodelcev, si ogledali spopade srednjeveških najemnikov in plese 'orientalskih gostov', se preizkusili v lokostreltvu, pisanju s peresom … sicer pa slike povedo več od besed :)
klikni tukaj < FOTO GALERIJA>












Traktor FULL PULL Gotovlje
Tekmovanje s traktorji in s posebnimi zverinami tudi do 1500 konjev. Oglejte si v FOTO GALERIJI.
FOTO GALERIJA













Slovenija ima talent - Velejapark

Množica, ki je pričakala naše nadobudneže Karmen Razbornik, Jerico Haber, Žana Serčiča, Ansabmel AZALEA in seveda plesno skupino THE ARTIFEX.


Pri slednjih se je aplavz prelevil v kričanje, vreščanje.... Fantje so tako kot vsi ostali nastopajoči odpesali profesionalno , oboževalke so pa seveda čakale na ključni trenutek, ko so fantje odvrgli maske.

























Utrinki z Nikonovega dne fotografije



Letošnji dogodek je potekal pod sloganom »Jaz sem zlato oko«, zato ni manjkalo akcije, nevarnosti in lepote, ki so ključni elementi dogodivščin legendarnega filmskega junaka Jamesa Bonda. Skozi dogajanje nas je vodil radijski voditelj in fotograf Sašo Papp.







Kaj se je dogajalo:

  • akrobati Dunkin Devils
  • nastop kandidatk s Slovenskega top modela
  • street dance
  • trebušni ples
  • ples s trakovi
  • ženski boks
  • ples na drogu
  • fotografiranje fotomodelov in scen
























Izbor miss in mistra Velejaparka 2010

Velejapark je prvi v Sloveniji, ki organizira izbor miss in mistra nakupovalnega centra. Čeprav izbor najlepše in najlepšega organizirajo prvič so prejeli več kot 100 prijav. »Ker je akcija zastavljena predvsem lokalno, je število prijav izjemno razveseljivo. Pozitivno so bili presenečeni nad številom moških prijav, saj jih je kar tretjina izmed vseh prijavljenih,« pravi Metka Kobler Klajderič iz modne agencije Vulcano Models. Strokovna komisija, ki jo sestavlja Janez Korpič, center manager Velejaparka in predsednik strokovne komisije, Metka Kobler Klajderič in Dina Čurič iz Agencije je izmed vseh prijavljenih izbrala 30 kandidatov, ki so se predstavili na prvem predizboru že v petek 15.oktobra. Na modni reviji so nastopili v oblačilih in obutvi znamk S.Oliver in NewYorker.

Na osrednjem dogodku - finalnem izboru - 27. novembra so razglasili miss in mistra Velejaparka. To sta postala Damjana Pliberšek in Tomaž Ravnjak.

FOTO GALERIJA


























Pikin festival Velenje 2010

FOTO GALERIJA









Nikonov dan fotografije


Ljubljana, 4. december 2009


Nikon Slovenija je letos prvič organiziral kar štiri Nikonove dneve fotografije. V minulih nekaj dneh je v Mariboru, Kopru, Novem mestu in Ljubljani z zanimivimi predavanji, fotografiranjem fotomodelov, storitvijo Check and Clean ter ogledom in preizkusom Nikon opreme razveselil približno 300 ljubiteljev fotografije.
Med njimi sem bil tudi jaz in odrezal sem se kar zadovoljivo. Oglejte si moj foto shooting.

FOTO GALERIJA




Pikin festival Velenje 2009


Fistival Pike nogavičke v Velenju. Osrednja tema, ki bo povezovala vse festivalske sklope, bodo tokrat PIKASTE IDEJE. Tako se tudi naš festival pridružuje različnim vsebinam, ki v letu inovativnosti in ustvarjalnost potekajo po vsej Evropi. Naše ideje bomo lahko v Velenju izrazili na Pikinih ustvarjalnih delavnicah, plesno-glasbenem vrtiljaku, Pikinem natečaju in še kje … In če mi bo župan Velenja tudi letos za teden dni predal župansko leto, bomo lahko skupaj uresničili veliko izvirnih in nenavadnih otroških idej.

FOTO GALERIJA


















Praznik velenjskih rudarjev in skok čez kožo


VELENJE - Nositi bele rokavice in črn "gvant" z zlatimi gumbi je čast, a včeraj pozno popoldne, ko je nekaj sto rudarjev v slovesni opravi odkorakalo s Titovega trga proti stadionu na drugem koncu mesta, jim je bilo pod uniformami vroče. Vajeni skrajnih razmer - teme, prepiha, plinov v globokem podzemlju, kjer služijo najbolj črn kruh v državi, niso niti trenili.Dolga črna kolona, ki slovesno prikoraka čez mesto na stadion, kjer je bila tribuna včeraj do zadnjega mesta zasedena, je eden najbolj čustvenih trenutkov za sina, mater, ženo, očeta. Oni svoje rudarje vsak dan čakajo, da se vrnejo z dela živi in zdravi. Vsi vedo, da je to poklic z visokim tveganjem, četudi v Premogovniku Velenje še tako skrbijo za varnostni sistem. Nepredvidljivi dogodki so nekaj, s čimer živijo iz dneva v dan, medtem ko na površje zemlje izbruhajo na milijone ton lignita. V podzemlju je še več kot 130 milijonov ton premoga, dovolj za novi blok šest Termoelektrarne Šoštanj.

FOTO GALERIJA





Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

PORTRETI ( 9 )

STUDIO ( 1 )

NARAVA (11)